Siteways

Klein team, grote impact

Grootschalige ontwikkeling, hosting en marketing van websites

Over ons

Wij zijn een start-up bedrijf uit Nederland met kantoren in Nederland, Servië, Roemenië en Tsjechië. Ons hooggekwalificeerde team is gespecialiseerd in grootschalige ontwikkeling van webtoepassingen. We werken in een vriendelijke, open en ontspannen omgeving, maar houden ook van een uitdaging en daarom nemen we zeer veeleisende projecten op. Terwijl we groeien, zijn we constant op zoek naar creatief en dynamisch talent. Als je geïnteresseerd bent, bekijk dan onze huidige vacatures en kijk of een functie voor jou geschikt lijkt. Als u besluit met ons samen te werken aan alle interessante projecten die we aannemen, kunnen we u een enorme verscheidenheid aan voordelen en voorzieningen bieden.

We faciliteren een ruimdenkende sfeer waarin u uw eigen ideeën kunt realiseren en uw creativiteit kunt uitleven en kunt genieten van flexibele werktijden. Dit is erg belangrijk om een dynamische opstartomgeving te bevorderen, waar “werk” meer is dan “werk”. Het is een uitwisseling van ideeën, wederzijds leren en vooral heel leuk. Laten we samen groeien.

Lees verder

Wat we doen

Siteways
Development

Onze developers werken in projecten samen met de lead designer en content marketeer voor een perfecte balans tussen presentatie en performance.
We zorgen voor een hoog niveau design en website usability.

Siteways
Data-analyse

Er bestaat geen lucky gok, alleen onderzoek gedreven strategische aanbevelingen. Met onze expertise segmenteren we ruwe data naar leads en persona's om samen uw team te bespreken.

Siteways
Marketing

Iedere business zoekt omzetgroei. Dit kan bereikt worden met onze rijke client database, traffic en de kunst van het verleiden van je klanten.
Schaal je business effectief door het ondersteunen van je sales met marketing en genereer maximaal resultaat.

Siteways
Support

Support wanneer je het nodig hebt, 24/7 zorgen wij ervoor dat je online bent.

Siteways
Hosting

Met de laatste en betrouwbare technologie bieden we 99% uptime en snelle local service

Siteways
Design

heb je een mooie idee voor een website of een APP? Samen met onze UX designers maken we van jouw concept werkelijkheid.